Sepsiszentgyörgyi klinikánkon dolgoztunk már kanadai, izraeli, angliai, svájci és németországi páciensek számára is, így büszkén mondhatjuk, hogy az általunk feljavított mosolyok bejárták a világot. Célunk, hogy ügyfeleink valóban elégedettek legyenek, így a legszínvonalasabb technológiai felszereltséget és világklasszis minőségű alapanyagok adta lehetőségeket arra fordítjuk, hogy a lehető leggyorsabban megoldást találjunk a betegeink problémáira.

Klinikánk

A Fazakas Dental Clinique a környék legmodernebb klinikája, ahol a szaktudás és a szakmai tapasztalat ötvöződik a legmodernebb technikai berendezéssel, gyógyászati felszereléssel és a munkákhoz használt, világszinten legelismertebb minőségű primér anyagokkal.

 

Történetünk

Maximalizmus. Ez hajtotta a FDC alapítóját, az igen fiatal és energikus Dr. Fazakas Szabolcsot a tanulmányai elvégzésekor is, valamint a klinika megálmodásakor is. Célunk: “Mindenből a legjobbat!”, mert a minőségi munkakörülmények és a felhasznált primér anyagok  megkönnyítik a szakorvosok munkáját, és a lehető legjobb eredményt biztosítják.