A klinikánkat, mely 2021-ben közvetlenül a nyitás előtt épült, a legmodernebb felszereléssel rendeztük be, hogy orvosaink munkáját a legkimagaslóbb technológia segítse, pácienseink pedig maximális kényelmet élvezhessenek.

A klinika két speciálisan felszerelt kezelővel rendelkezik, melyek alkalmasak szájsebészeti beavatkozásokra és orális implantológiai műtétek elvégzésére. 

A gyors és helyes képalkotás fontos feltétele a pontos beavatkozásoknak, ezért hoztunk létre egy röntgen központot is, mely 3D és 2D röntgendiagnosztikai képalkotást végez.  A röntgenközpont a legkorszerűbb és legújabb technológiájú gépekkel rendelkezik, ezért nemcsak fogászati CT elvégzésre alkalmas, hanem ORL vizsgálatokhoz használható röntgenkép alkotásra is. 

A klinikánkon két általános fogorvos, egy implantológus, egy szájsebész (chirurgie BMF) valamint egy fogszabályzó szakorvos dolgozik.

A távolabbról érkező páciensek  számára luxus szállást biztosítunk a klinika közvetlen szomszédságában, valamint igény esetén betegeinket teljes ellátásban részesítjünk, beleértve az étkeztetést is, melyet nutricionista szaktanácsadás alapján állítunk össze.

A repülővel érkező pácienseknek igény esetén repülőtéri transzfert is biztosítunk.