Dr. Fazakas-Enyed Szabolcs

Vezérigazgató, Klinikatulajdonos, Implantológus

Dr. Fazakas-E. Szabolcs, a Fazakas Dental Clinique frontembere lassan 4 éve dolgozik fogorvosként és implantológusként, túl van már több mint 2500 műtéten.

Szabolcs praxisa 2017-ben indult, rögtön az egyetemi évek és a gyakorlat elvégzése után. Magabiztossága és szakmai tudása meg is hozta a várt eredményt, hiszen páciensei nemcsak a környékről keresték fel, hanem egyre gyakoribbak voltak a nagyvárosi és külföldi páciensek is rendelőjében. A nagy érdeklődés arra késztette, hogy lépjen egy nagyot, így 2020-ban új helyszínt keresett, és a rendelőből klinika lett, ahová 2021 márciusától várja külföldi és belföldi betegeit.

A mesteri, precíz munkáját ALPHA BIO NEO és Straumann BLX csúcs technológiás implantátumok egészítik ki. A gyorsaság az egyik alapelve, hiszen tudja, hogy amikor az ember fogáról van szó, akkor minden perc számít. A bevett szokásokkal ellentétben, olyan implantátumokkal dolgozik, amelyek lehetővé teszik, hogy ideális esetben már 48 órán belül korona kerüljön a műgyökérre.

Szabolcs számára fontos, hogy a kezelés ne csak eredményes legyen, hanem jó hangulatban történjen - meg is tesz mindent ennek érdekében :)